Brukervilkår

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra TUJobb (www.tu.no/jobb/stilling heretter kalt «nettstedet») aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.

TUJobb er en tjeneste eid av Teknisk Ukeblad Media AS.

Ved å ta i bruk tjenesten samtykker du til at Teknisk Ukeblad Media AS kan behandle dine personopplysninger. Du samtykker også til at Teknisk Ukeblad Media AS kan ta kontakt med deg per e-post for det formål å informere om, forbedre eller videreutvikle tjenesten

Kontakt oss via e-post «kontakt@tujobb.no» eller på på telefon «+47 23 19 93 00» ved spørsmål eller behov for assistanse.

Personvernpolicy

Våre brukeres tillit er viktig for oss, og Teknisk Ukeblad Media AS er opptatt av å ivareta ditt personvern.

Vi tar hensyn til ditt personvern og behandler alle opplysninger i samsvar med personopplysningsloven, se Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se Datatilsynet.

Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

Derfor lagrer vi informasjonen

Vi lagrer informasjon av flere grunner:'

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • For målretting av annonser og å fjerne annonser som er irrelevante for deg
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan det brukes
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

Dette bruker vi ikke informasjonen til

All personlig informasjon blir lagret i våre systemer, disse er ikke tilgjengelig for tredjeparter, og blir ikke lagret i informasjonskapsler. Tredjeparter (som Google Analytics, Cxense, TNS Gallup) får kun anonymiserte data.

Vi selger ikke personlig informasjon, og vi bruker kun den personlige informasjonen dere eventuelt har registrert selv på våre tjenester til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester

Slik samles opplysningene inn

Vi registrerer informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi bruker anonyme identifikatorer, så informasjonen er ikke knyttet til personlig identitet.

Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke redaksjonelle og kommersielle tjenester og annonser du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling
  • Informasjon om posisjon

Informasjon som blir lagret lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker tu.no domenet og til annonseformål. Vi bruker også enkelte informasjonskapsler til å kunne bedre anbefale saker tilpasset til dine leservaner.

Vi inkluderer også elementer fra Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ og Intensedebate som laster sine egne informasjonskapsler som dere som lesere har på disse tjenestene fra før.

Informasjon fra andre kilder

Vi kan motta informasjon fra andre kilder som eksempelvis annonsenettverk, kunder, måleverktøy eller andre tredjeparter som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr.

En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten på en annonse og gi deg mer relevant innhold.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere

Regisrert profildata på TUJobb

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse- og til statistisk formål.

Det er du selv som registrerer, oppdaterer og sletter informasjonen i vår database.

Du kan når som helst be om å få slettet din konto ved å kontakte oss via e-post «kontakt@tujobb.no» eller på telefon «+47 23 19 93 00»

Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

Informasjon på nettstedet

Teknisk Ukeblad Media AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet. 
Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til, eksempelvis potensielle arbeidsgiveres nettsider.

Ansvar

Teknisk Ukeblad Media AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå i og med din bruk av denne siden.

Endring av vilkår

Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av Teknisk Ukeblad Media AS som eier nettstedet.

Kontaktinformasjon

TUJobb v/Teknisk Ukeblad Media AS

  • Besøksadresse: Akersgata 35 4 etg. 0158 Oslo
  • Postadresse: Postboks 380 Sentrum, 0102 Oslo
  • E-post: kontakt@tu.no
  • Tlf: +47 23 19 93 00