Jobber innen vann og miljøteknikk

32 ledige stillinger funnet

Statens vegvesen

Har du lyst til å jobbe med overvann og drenering?

VA - ingeniør — Arendal, Kristiansand — 14. august, 2018
Academic Work

VA ingeniør på jakt etter nye utfordringer?

Konstruksjonsingeniør — Trondheim — 30. juni, 2018
Voith Hydro AS

SW-ingeniør

Trondheim, Oslo — 01. juli, 2018
Tønsberg kommune

Prosjektleder/ Saksbehandler innen VA

Re, Tønsberg — 24. juni, 2018
Norconsult

Gruppeleder VA

Lillestrøm — 16. juli, 2018
Norconsult

Romerikes eller Oslos beste VA ingeniør/Siv Ing?

Jessheim, Lillestrøm — 12. juli, 2018

I miljøteknikkbransjen er man rådgivere for samfunnet og naturen. Det er viktig at man har stor interesse for faget, for miljøutvikling og for forvaltning av omgivelsene. 

Arbeidshverdagen er variert, noen dager tilbringes i planleggingsmodus på kontoret, andre dager kan by på befaring ute i naturen. Man er ofte med i hele prosessen, både med den teoretiske planleggingen og den praktiske delen av jobben. Dermed jobber man med for eksempel rådgivning, prosjektering, oppdragsledelse og kundeoppfølging. Det finnes flere underkategorier i bransjen man kan spesialisere seg i, som for eksempel hydrogeologi, miljøovervåkning, jord- og vannkjemi og vann- og avløpsanlegg. 

 

Når du jobber med miljøteknikk eller vannforsyning og annen VA-infrastruktur bør du være opptatt av klima og miljø, og være opptatt av å skape gode, framtidsrettede løsninger både praktisk og miljømessig. 

Er du en naturforkjemper, som liker å jobbe med utvikling og tilrettelegging av fornybare energimetoder, kan du ta en titt på noen av stillingene i denne spennende sektoren.