Jobber innen saksbehandling

11 matchende stillinger funnet

Nord-Aurdal kommune

Byggesaksbehandler/ingeniør

Nord-Aurdal, Oppland — 04. desember, 2017
Eidsvoll kommune

Er du vår nye plansjef?

Eidsvoll, Akershus — 01. desember, 2017
Eidsberg Kommune

Byggesaksrådgiver

Eidsberg, Østfold — 27. november, 2017
Statsbygg

Driftsleder

Oslo — 27. november, 2017
Nittedal kommune

Byggesaksbehandler - Byggesak

Nittedal, Akershus — 26. november, 2017
Lenvik kommune

Byggesaksleder

Lenvik, Troms — 20. november, 2017
Lenvik kommune

Arealplanleggere

Lenvik, Troms — 20. november, 2017
Fet kommune

Ingeniør VA- Kommunalteknikk

Fet, Akershus — 03. desember, 2017
GK

Administrativ saksbehandler

Drammen — 21. november, 2017

Det er behov for saksbehandling i mange ulike bransjer. Som saksbehandler arbeider du med å utarbeide og besvare søknader, forespørsler og andre skriv. Både offentlig og privat sektor har kontinuerlig behov for saksbehandlere med både bred og spesialisert erfaring. 

I arbeidet med å håndtere saker jobber du i et energisk miljø med ulike former for kundekontakt. Det er viktig å ha kunnskap om og beherske ulike IT-baserte hjelpeverktøy. Kundebehandling er noe man vil møte i ulike former for saksbehandling, enten det dreier seg om privatpersoner eller representanter for bedrifter eller offentlige instanser.

I arbeidet tar du gjennomtenkte avgjørelser og gjør utredninger for å vurdere saken du skal behandle. Du må tilegne deg kunnskap om lover og regler, organisasjonsstruktur og kultur for å bruke dette i oppgaveløsningen. Som person har du et brennende ønske om å hjelpe og bistå andre mennesker. Du er kjent med likebehandlingsprinsippet og bruker det som et  nøkkelverktøy i yrket.

Saksbehandlere er organisasjonens direkte kontakt med sine omgivelser. Du som saksbehandler vil jobbe etter etisk og juridisk forsvarlighet og bruker likestillingsprinsippet aktivt. Kjenner du deg igjen i beskrivelsene? Søk på en av stillingene nedenfor.