Jobber innen elektronikk

9 ledige stillinger funnet

Insula AS -

Teknisk leder

Kongsvinger / Oslo — 08. oktober, 2018
Norconsult

Power Systems Engineer

Kopavogur, Island — 02. oktober, 2018
Norconsult

Vil du bli en del av Trondheimskontorets elektromiljø?

Prosjektingeniør elektroteknikk innen samferdsel — Trondheim — 29. oktober, 2018
Norconsult

Vi søker senioringeniør elektro/ IKT for sykehus- og helsebyggprosjekter

Senioringeniør elektro/ IKT — Sandvika — 30. november, 2018

Elektronikkbransjen er en stor og spennende bransje med mange muligheter. Det er et bredt spenn i bransjen, og du kan jobbe med alt fra teknologi og underholdning i norske husholdninger til avanserte styringssystemer i globale organisasjoner.

Som elektriker jobber du med systemutvikling i en verden der teknologi endres og forbedres raskt. Du jobber med både digital og analog elektronikk, engineering av elektrosystemer, gjennomføring av elektrotekniske beregninger, montasjeplanlegging og feilsøking.

 

For å jobbe i elektronikkbransjen bør du være teamorientert og samarbeide godt med andre, både med fagfeller og med representanter for andre bransjer. Det er viktig at du er flink til å motivere og engasjere deg selv og andre. Som person bør du trives med å jobbe nøyaktig og systematisk når du skal løse problemer og utvikle nye elektroniske tjenester og produkter.

I dagens samfunn omgir mange seg med elektroniske innretninger som en selvfølge. Man er ikke klar over kompleksiteten som ligger til grunn i et tilsynelatende enkelt elektrisk installasjon. Har du lyst til å jobbe med kompleks elektronisk beregning, og sette det inn i et system som er forståelig og enkelt for forbrukeren?

Søk på en av stillingene nedenfor.