Jobber innen bygg og anlegg

209 ledige stillinger funnet

Avinor

Vil du være med å drifte og utvikle Hammerfest lufthavn?

Driftssjef — Hammerfest — 29. juli, 2018
Repvåg Kraftlag AS

Tilsynsingeniør / elsikkerhetskonsulent

Honningsvåg — 14. august, 2018
Rambøll

VVS og energirådgiver

Oslo — 19. august, 2018
Norconsult

Vil du bli en del av vårt spennende fagmiljø?

Ingeniører/sivilingeniører — Askim, Fredrikstad — 03. september, 2018
Rambøll

Senior VVS rådgiver

Oslo — 19. august, 2018
Statens vegvesen

Kontrollingeniør

Fosen, Åfjord, Roan, Osen — 29. juli, 2018
Statens vegvesen

Kontrollingeniør? Hitra, Frøya

Hitra, Frøya — 29. juli, 2018

Bygg- og anleggsbransjen er en av landets største næringer. Det er en spennende bransje med mange ulike bransjekategorier. Fagmetoder som effektiv prosjektledelse, moderne konstruksjonsteknikk og systematisk arbeidsstrategi er viktige deler av arbeidshverdagen.

Det er mange ulike kompetanseområder som etterspørres i bygg- og anleggsbransjen. Bygging av vei og bane, nybygg, restaurerings- og utviklingsprosjekter krever et bredt spekter av erfaring og spesialkunnskap. Du vil kunne jobbe mye ute i naturomgivelser, men  også med kontorarbeid. Bransjen tilbyr derfor en svært variert og spennende arbeidshverdag. 

Arbeid i bransjen krever at du som person evner å se det ferdige produktet for deg. Det kreves også at du kan jobbe metodisk og strukturert. Som maskinist må du være resultatorientert og takle omstillinger godt. I bygg- og anleggsbransjen vil du oppleve å ha varierte arbeidsoppgaver. Du kan blant annet jobbe med vedlikehold av vei og jernbane, gangfelt og broer, lys og signal, og brann og sikkerhet.

Anleggsbransjen er i dag en globalisert bransje, med stor konkurranse både nasjonalt og internasjonalt. Kvalitet og kompetanse er konkurransefortrinn og en avgjørende faktor i et tøft og spennende vekstmarked.