Jobber innen automasjon, kybernetikk og mekatronikk

6 matchende stillinger funnet

DNB

Driftssjef for Teknisk Forvaltning

DNB — Bergen — 28. september, 2017
Forsvarsbygg

Prosjektledere

Forsvarsbygg — Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Hamar — 08. oktober, 2017
CERN

Accelerator Physicist for Radio Frequency Operation and Beam Studies

CERN — Cern, Switzerland — 25. oktober, 2017
Statens strålevern

To års vikariat tilknyttet Statens stråleverns miljølaboratorium

Statens strålevern — Bærum, Akershus — 06. oktober, 2017
GK

Salgsingeniør Byggautomasjon

GK — Bergen — 01. oktober, 2017
Nordlaks Produkter AS

Serviceteknikere - Slakteri

Nordlaks Produkter AS — Hadsel, Nordland — 24. september, 2017

Automasjonsbransjen er en spennende og nytenkende sektor i Norge. Her jobber du kanskje med et automatisk eller digitalisert driftssystem eller med operasjoner som tidligere ble gjort med menneskelig arbeidskraft. Det fokuseres på funksjon, stabilitet og optimalisering av de automatiserte produksjonsmetodene.

Som automatiker jobber du med ulike underkategorier som fjernstyrte undervannsoperasjoner (FU), tavlemontering,  transformatormontering og kybernetikk. Fellesnevneren i disse kategoriene er at du løser komplekse problemer på en kreativ og god måte, og samtidig legger til rette for brukervennlighet. 

 

Du bør ta utfordringer og problemer på strak arm, og like å løse dem. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Jobbene varierer i kontortid og i arbeidsmengde, og du arbeider ofte prosjektbasert. Derfor er det mange spennende og innholdsrike arbeidshverdager i automatiseringsbransjen. 

Det er et krav at du er fremtidsorientert og holder deg løpende oppdatert på fagfeltet. Automasjonsoperatører legger til rette for fremtidens teknologiendring, og bidrar til økt  verdiskapning i samfunnet. I flere hundre år har maskiner støttet menneskene i dagliglivet og på jobben. Det gjør de fortsatt, men maskiner, roboter og annen teknologi utvikles i dag så raskt at du må være svært omstillingsvillig, nysgjerrig og raskt kunne absorbere og ta i bruk nye metoder og teknikker.