Finn jobb innen arealplanlegging, arkitektur og geomatikk

58 ledige stillinger funnet

Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten

Overvannskoordinator - Teknisk fagavdeling

Ny i dag
Oslo — 02. desember, 2018
Multiconsult

Nyutdannet/erfaren vegplanlegger

Ny i dag
Drammen, Skien, Tønsberg — 10. desember, 2018
Rambøll

Ingeniør Geoteknikk - Oslo

Ny i dag
Oslo — 01. januar, 2019
Rambøll

Ingeniør Geoteknikk - Trondheim

Ny i dag
Trondheim — 31. desember, 2018
Rambøll

Sivilingeniør / ingeniør VA-Infrastruktur

Ny i dag
Fredrikstad — 01. januar, 2019
Oslo Kommune, Bymiljøetaten

Ønsker du å bli en del av Norges mest spennende veifaglige miljø?

Overingeniør/Avdelingsingeniør Bruvedlikehold — Oslo — 03. desember, 2018
Rambøll

Landskapsarkitekt

Stavanger — 30. desember, 2018
Rambøll

Sivilingeniør Geoteknikk

Trondheim — 28. desember, 2018

Finn din neste jobb innen Arealplanlegging, arkitektur og geomatikk!

I plan- og utviklingsbransjen finnes det mange samfunnsviktige jobber. Du arbeider tett med politikere, næringslivet og den generelle befolkningen. Her er målet å forme den arkitektoniske utviklingen privat, kommunalt og regionalt. Som arealplanlegger jobber du i all hovedsak med organiseringen av et samfunn, og er med å påvirke hverdagen til mange mennesker.

Byutvikling og arkitektur er de største fagfeltene i arbeidet som samfunnsplanlegger. Underkategoriene kan strekke seg fra eiendomsdrift, veg- og transportplanlegging, til jernbane, sykkeltilrettelegging og detaljplanlegging. Bransjen krever at du interesserer deg for faget, er ansvarsbevisst og selvstendig. I tillegg er det viktig at du kan sette deg inn i andres behov og problemstillinger.

I denne bransjen møter du en variert hverdag der du forholder deg til flere ulike typer mennesker og prosesser. Du må derfor ha gode kommunikasjonsevner, være samfunnsbevisst og i tillegg forretningsorientert. 

Vi blir stadig flere i vårt landstrakte land. By- og infrastrukturplanlegging er en nødvendighet for å tilrettelegge for fremtidens storbyer og storsamfunn. Ønsker du å være med og påvirke morgendagens samfunn? Søk en av stillingene nedenfor.

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!