Jobber innen ledelse og administrasjon

46 ledige stillinger funnet

Varanger Kraft

Seksjonsleder distribusjonsnett

Vadsø — 12. oktober, 2018
SINTEF

Forskningsleder- SINTEF Tel-Tek

Porsgrunn — 08. oktober, 2018
GK

Avdelingsleder Entreprise

GK Rør Tromsø — 07. oktober, 2018
Statsbygg

Documentcontrollere

Oslo — 02. oktober, 2018
Forsvarsbygg

Fagansvarlig for leveranser til Forsvaret

Bardufoss, Setermoen — 30. september, 2018
Experis

Administrerende direktør

25. oktober, 2018
Rambøll

HR Specialist

Oslo — 07. oktober, 2018

Innen ledelse og administrasjon finnes det yrker i både offentlig og privat sektor. Du kan jobbe i stat og kommune, eller med organisasjoner og næringsliv. I hovedsak vil du jobbe med å administrere og lede en organisasjon eller en bedrift. Ledelse- og administrasjonsyrker er det behov for i alle bransjer, derfor kan arbeidsplassen være spennende og variert.

Som leder vil du være innom temaer som offentlig politikk, juss og økonomi i ulike bransjer. For eksempel kan du jobbe med forvaltning av organisasjonen, rådgivning og konsultasjon, personal- og endringsledelse eller ha det økonomiske ansvaret i bedriften. 

Av deg som person kreves et stort engasjement og kunnskap om faget. Du må vite hva en god leder er, og at det karakteriseres ved å ha et ønske å gjøre både deg selv og andre bedre. Du må også forstå hvordan politiske prosesser former samfunnet vi lever i. Med lederansvar følger også menneskekontakt. En viktig del av arbeidet er å kommunisere og samarbeide med forskjellige typer mennesker. 

Høres det å ha et overordnet ansvar for en organisasjon, avdeling eller et team spennende ut? Søk på en av stillingene nedenfor.