Jobber innen it

103 ledige stillinger funnet

Academic Work

Arena Data Consulting søker webutvikler!

Webutvikler, front-end — Oslo — 04. juli, 2018
Academic Work

Kan du PHP og vil bli en del av Norges største mediekonsern?

Systemutvikler — Oslo — 06. juli, 2018
Academic Work

Vi søker konsulent til Acando!

Systemutvikler — Oslo — 06. juli, 2018
Statnett

Lyst til å drive adopsjon av samhandlingsteknologi i Office 365 og SharePoint?

Office 365/SharePoint rådgiver — Oslo — 30. juni, 2018
Academic Work

mInivoice søker Web- og Mobilutvikler

Webutvikler, front-end — Oslo
Academic Work

Supportkonsulent til Atea

Support — Trondheim — 26. juni, 2018
Academic Work

Conax søker javautvikler!

Systemutvikler — Oslo — 01. juli, 2018

IT-bransjen har vært i vekst de siste 30 årene, og antallet IT-jobber likeså. Dette er på grunn av en samfunnsutvikling der stadig flere bransjer og industrier er avhengig av gode IT-løsninger, men også fordi hverdagen til forbrukere i stadig større grad involverer informasjonsteknologi av ulik slag.

Som IT-arbeider kan du jobbe med alt fra utvikling og programmering til forretningsanalyser. Fellesnevnere for hva som kreves av deg er en solid evne til å lære deg nye ting raskt, at du samarbeider godt med andre mennesker og at du i tillegg jobber strukturert.

For  å være en eksepsjonelt god ansatt i IT-bransjen er det dessuten viktig at du brenner for faget ditt og holder deg oppdatert på teknologien og metoder. De fleste fagfelt innen IT-bransjen er i stadig endring, og det som var en vedtatt sannhet for 5 år siden kan være fullstendig avleggs i dag.

Enten du jobber i offentlig eller privat sektor er produktivitet i jobben viktig. Med en relativt lav snittalder på de ansatte i forhold til mer tradisjonelle ingeniøryrker vil arbeidsplassen ofte være veldig energisk. Her finner du altså mange spennende jobber, for både deg som har bachelor, master og enda høyere utdanning innen IT.