Jobber innen it

79 ledige stillinger funnet

Politiets IKT-Tjenester

Javautvikler Straffesak

Ny i dag
Oslo — 29. april, 2018
Avinor

Produktsjef

Ny i dag
Oslo, Akershus — 07. mai, 2018
Experis

Frontend Systemutvikler

Oslo — 07. mai, 2018
AF Gruppen

Senior integrasjonsutvikler

Oslo — 11. mai, 2018
Intility

Intility søker nettverksteknikere

Technician, Network Services — Oslo — 01. juni, 2018
Intility

Ønsker du å bidra til å forbedre produktiviteten i over 600 selskaper?

Productivity Consultant — Oslo — 02. mai, 2018
Academic Work

Er du Emma Systems nye C++ utvikler?

Systemutvikler — Oslo — 04. mai, 2018
Statnett

Seniorrådgiver - klientdrift

Oslo — 13. mai, 2018
Academic Work

Er du Giant Leaps nye iOS talent?

Apputvikler — Oslo — 04. mai, 2018

IT-bransjen har vært i vekst de siste 30 årene, og antallet IT-jobber likeså. Dette er på grunn av en samfunnsutvikling der stadig flere bransjer og industrier er avhengig av gode IT-løsninger, men også fordi hverdagen til forbrukere i stadig større grad involverer informasjonsteknologi av ulik slag.

Som IT-arbeider kan du jobbe med alt fra utvikling og programmering til forretningsanalyser. Fellesnevnere for hva som kreves av deg er en solid evne til å lære deg nye ting raskt, at du samarbeider godt med andre mennesker og at du i tillegg jobber strukturert.

For  å være en eksepsjonelt god ansatt i IT-bransjen er det dessuten viktig at du brenner for faget ditt og holder deg oppdatert på teknologien og metoder. De fleste fagfelt innen IT-bransjen er i stadig endring, og det som var en vedtatt sannhet for 5 år siden kan være fullstendig avleggs i dag.

Enten du jobber i offentlig eller privat sektor er produktivitet i jobben viktig. Med en relativt lav snittalder på de ansatte i forhold til mer tradisjonelle ingeniøryrker vil arbeidsplassen ofte være veldig energisk. Her finner du altså mange spennende jobber, for både deg som har bachelor, master og enda høyere utdanning innen IT.