Jobber innen it

95 ledige stillinger funnet

Experis

Tech Lead

14. oktober, 2018
Experis

Løsningsarkitekt søkes!

Bergen — 27. september, 2018
Academic Work

Er du deltager.no sin nye .NET utvikler?

Systemutvikler — Oslo — 02. oktober, 2018
Norsk Rikstoto

Driftsansvarlig

Oslo — 14. oktober, 2018
Norsk Rikstoto

Interaksjonsdesigner

Oslo — 14. oktober, 2018
Experis

Systemadministrator

Oslo — 04. oktober, 2018
GK

Sikkerhetsteknikere Østlandet og Trondheim

Oslo, Trondheim — 31. oktober, 2018
Experis

Agile Team Lead/Facilitator

Bergen — 26. september, 2018
NIVA - Norsk institutt for vannforskning

Full Stack Developer

Oslo — 21. oktober, 2018

IT-bransjen har vært i vekst de siste 30 årene, og antallet IT-jobber likeså. Dette er på grunn av en samfunnsutvikling der stadig flere bransjer og industrier er avhengig av gode IT-løsninger, men også fordi hverdagen til forbrukere i stadig større grad involverer informasjonsteknologi av ulik slag.

Som IT-arbeider kan du jobbe med alt fra utvikling og programmering til forretningsanalyser. Fellesnevnere for hva som kreves av deg er en solid evne til å lære deg nye ting raskt, at du samarbeider godt med andre mennesker og at du i tillegg jobber strukturert.

For  å være en eksepsjonelt god ansatt i IT-bransjen er det dessuten viktig at du brenner for faget ditt og holder deg oppdatert på teknologien og metoder. De fleste fagfelt innen IT-bransjen er i stadig endring, og det som var en vedtatt sannhet for 5 år siden kan være fullstendig avleggs i dag.

Enten du jobber i offentlig eller privat sektor er produktivitet i jobben viktig. Med en relativt lav snittalder på de ansatte i forhold til mer tradisjonelle ingeniøryrker vil arbeidsplassen ofte være veldig energisk. Her finner du altså mange spennende jobber, for både deg som har bachelor, master og enda høyere utdanning innen IT.