Finn jobb innen elektronikk

27 ledige stillinger funnet

Multiconsult

Prosjektingeniør Elektro

Bergen — 09. juni, 2019
Norconsult

Er du vår nye elektrorådgiver?

Steinkjer — 31. mai, 2019
Norconsult

Sivilingeniør/ingeniør Byggeteknikk

Kristiansund — 01. juni, 2019
Academic Work

Bor du i Østfold og ønsker sommerjobb som servicetekniker?

Elektroingeniør — Fredrikstad — 21. mai, 2019
Aibel

Testingeniør

Haugesund — 09. juni, 2019
Statens vegvesen

Kjøretøyteknisk inspektør/ingeniør Nordkjosbotn

Bodø, Tromsø, Balsfjord — 22. mai, 2019
Norconsult

Elektroingeniør Larvik

Larvik — 31. mai, 2019
Experis

Quality Management Engineer

Siste frist
Trondheim — 19. mai, 2019
Experis

Manufacturing Engineer – Additive Manufacturing

Siste frist
Trondheim — 19. mai, 2019

Finn din neste jobb innen Elektronikk!

Elektronikkbransjen er en stor og spennende bransje med mange muligheter. Det er et bredt spenn i bransjen, og du kan jobbe med alt fra teknologi og underholdning i norske husholdninger til avanserte styringssystemer i globale organisasjoner.

Som elektriker jobber du med systemutvikling i en verden der teknologi endres og forbedres raskt. Du jobber med både digital og analog elektronikk, engineering av elektrosystemer, gjennomføring av elektrotekniske beregninger, montasjeplanlegging og feilsøking.

 

For å jobbe i elektronikkbransjen bør du være teamorientert og samarbeide godt med andre, både med fagfeller og med representanter for andre bransjer. Det er viktig at du er flink til å motivere og engasjere deg selv og andre. Som person bør du trives med å jobbe nøyaktig og systematisk når du skal løse problemer og utvikle nye elektroniske tjenester og produkter.

I dagens samfunn omgir mange seg med elektroniske innretninger som en selvfølge. Man er ikke klar over kompleksiteten som ligger til grunn i et tilsynelatende enkelt elektrisk installasjon. Har du lyst til å jobbe med kompleks elektronisk beregning, og sette det inn i et system som er forståelig og enkelt for forbrukeren?

Søk på en av stillingene nedenfor.

 

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!