Jobber innen elektronikk

7 ledige stillinger funnet

Academic Work

Er du elektroingeniørstudent med erfaring som elektriker?

Elektrisitet/elektronikk/elkraft — Trondheim — 10. juni, 2018
 Hennig-Olsen Is

Teknisk sjef

Kristiansand — 03. juni, 2018
ECT AS -

Senior prosjektleder? Vi trenger deg!

Drammen, Hønefoss, Gol, Lysaker, Harstad, Trondheim — 19. juni, 2018
Bane NOR

Prosjekteringsledere

Siste frist
Oslo — 27. mai, 2018

Elektronikkbransjen er en stor og spennende bransje med mange muligheter. Det er et bredt spenn i bransjen, og du kan jobbe med alt fra teknologi og underholdning i norske husholdninger til avanserte styringssystemer i globale organisasjoner.

Som elektriker jobber du med systemutvikling i en verden der teknologi endres og forbedres raskt. Du jobber med både digital og analog elektronikk, engineering av elektrosystemer, gjennomføring av elektrotekniske beregninger, montasjeplanlegging og feilsøking.

 

For å jobbe i elektronikkbransjen bør du være teamorientert og samarbeide godt med andre, både med fagfeller og med representanter for andre bransjer. Det er viktig at du er flink til å motivere og engasjere deg selv og andre. Som person bør du trives med å jobbe nøyaktig og systematisk når du skal løse problemer og utvikle nye elektroniske tjenester og produkter.

I dagens samfunn omgir mange seg med elektroniske innretninger som en selvfølge. Man er ikke klar over kompleksiteten som ligger til grunn i et tilsynelatende enkelt elektrisk installasjon. Har du lyst til å jobbe med kompleks elektronisk beregning, og sette det inn i et system som er forståelig og enkelt for forbrukeren?

Søk på en av stillingene nedenfor.