Jobber innen eiendom

29 ledige stillinger funnet

Academic Work

BORI Utbygging AS søker prosjektleder

Konstruksjonsingeniør — Lillestrøm
Avinor

Lufthavnbetjent

Namsos — 01. juli, 2018
GK

Prosjektleder entreprise ventilasjon

Tønsberg — 31. juli, 2018
GK

Prosjektleder/KAM

Kristiansand, Arendal — 15. juli, 2018
GK

Prosjektingeniør/Prosjektleder

Bergen — 08. juli, 2018
GK

Avdelingsleder Eksisterende Bygg

Kjeller — 29. juli, 2018
Gausdal kommune

Prosjektleder eiendom

Gausdal — 08. juli, 2018
Norconsult

BIM-strateg Bygg & Eiendom

Sandvika — 09. juli, 2018
GK

Serviceingeniør Automasjon

GK Inneklima Oslo — 01. juli, 2018

Bygg- og eiendomsbransjen er en tøff og spennende bransje, med mange konkurrenter. Det er en av Norges største næringer, men omfatter også det globale markedet. I eiendomsbransjen jobber du med administrasjon, drift og vedlikehold av eiendommer i bred forstand, fra små bygårder til store næringsparker.

Jobbene er svært varierte, fra strategisk kontorarbeid til praktisk befaring og utearbeid. Som eiendomsutvikler vil du jobbe med flere underkategorier i bransjen. Eiendomsanalyse, forvaltning, megling og investering er fire omfattende kategorier i faget. Det er viktig å ha en overordnet tilnærming til bransjen. Bred og omfattende kunnskap verdsettes, selv om spisskompetanse i de ulike underkategoriene er en fordel.  

Som eiendomsutvikler må du være fremtidsrettet. Du må kunne ta tøffe avgjørelser, og kunne gjøre en grundig vurdering av hva som kan være en god og bærekraftig investering. Du må være systematisk, strukturert og kreativ i arbeidet ditt, og ha evne å tenke strategisk langsiktig. Som person interesserer du deg for nærings- og samfunnsutvikling, og har en forståelse for eierforholdet mellom kommune, stat og private bedrifter. 

Vær med og bygg fremtidens eiendoms-Norge! Søk en av stillingene nedenfor.