Jobber innen bygg og anlegg

144 ledige stillinger funnet

Statens vegvesen

Landmålar på Leikanger

Leikanger — 07. oktober, 2018
Statens vegvesen

Planleggingsleder

Hamar — 07. oktober, 2018
Statens vegvesen

Vegplanlegger

Moss — 14. oktober, 2018
Bergen Kirkelige Fellesråd

Senior-rådgiver med ingeniørkompetanse

Bergen — 04. oktober, 2018
Statsbygg

Over-/Senioringeniør VVS

Oslo — 04. oktober, 2018
Rambøll

Jordskiftekandidat/jurist

Stavanger — 21. oktober, 2018
Rambøll

Rådgivende Ingeniør Bygg og Brann

Bergen — 21. oktober, 2018
Norconsult

Vi søker erfaren vegplanlegger

Trondheim — 31. oktober, 2018

Bygg- og anleggsbransjen er en av landets største næringer. Det er en spennende bransje med mange ulike bransjekategorier. Fagmetoder som effektiv prosjektledelse, moderne konstruksjonsteknikk og systematisk arbeidsstrategi er viktige deler av arbeidshverdagen.

Det er mange ulike kompetanseområder som etterspørres i bygg- og anleggsbransjen. Bygging av vei og bane, nybygg, restaurerings- og utviklingsprosjekter krever et bredt spekter av erfaring og spesialkunnskap. Du vil kunne jobbe mye ute i naturomgivelser, men  også med kontorarbeid. Bransjen tilbyr derfor en svært variert og spennende arbeidshverdag. 

Arbeid i bransjen krever at du som person evner å se det ferdige produktet for deg. Det kreves også at du kan jobbe metodisk og strukturert. Som maskinist må du være resultatorientert og takle omstillinger godt. I bygg- og anleggsbransjen vil du oppleve å ha varierte arbeidsoppgaver. Du kan blant annet jobbe med vedlikehold av vei og jernbane, gangfelt og broer, lys og signal, og brann og sikkerhet.

Anleggsbransjen er i dag en globalisert bransje, med stor konkurranse både nasjonalt og internasjonalt. Kvalitet og kompetanse er konkurransefortrinn og en avgjørende faktor i et tøft og spennende vekstmarked.