Finn jobb innen automasjon, kybernetikk, robotikk og mekatronikk

28 ledige stillinger funnet

Intility

Network Technician

Oslo — 30. november, 2018
Intility

Cloud Engineer

Oslo — 17. desember, 2018
GK

Serviceingeniør Byggautomasjon

GK Inneklima Tønsberg — 09. desember, 2018
GK

Serviceingeniør Byggautomasjon

GK Inneklima Hamar — 09. desember, 2018
GK

Prosjektingeniør BA

GK Inneklima Bergen — 09. desember, 2018
Academic Work

Nyskapende selskap søker nyutdannet MEMS/nanoingeniør

Elektroingeniør — Oslo — 06. desember, 2018
Academic Work

VIL DU BLI CITECS NYE JUNIOR PROSESSINGENIØR?

Prosess/produksjon — Oslo — 03. desember, 2018
Bilfinger Industrial Services Norway AS

Enhetsleder Elektro/Automasjon

Glomfjord — 30. november, 2018
Avinor

Systemingeniør - Plattform og integrasjon

Røyken — 28. november, 2018
Experis

Automation Engineer

24. desember, 2018
Rambøll

Landmåler/Måleteknikker

Romerike — 02. desember, 2018

Finn din neste jobb innen Automasjon, kybernetikk, robotikk og mekatronikk!

Automasjonsbransjen er en spennende og nytenkende sektor i Norge. Her jobber du kanskje med et automatisk eller digitalisert driftssystem eller med operasjoner som tidligere ble gjort med menneskelig arbeidskraft. Det fokuseres på funksjon, stabilitet og optimalisering av de automatiserte produksjonsmetodene.

Som automatiker jobber du med ulike underkategorier som fjernstyrte undervannsoperasjoner (FU), tavlemontering,  transformatormontering og kybernetikk. Fellesnevneren i disse kategoriene er at du løser komplekse problemer på en kreativ og god måte, og samtidig legger til rette for brukervennlighet. 

 

Du bør ta utfordringer og problemer på strak arm, og like å løse dem. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Jobbene varierer i kontortid og i arbeidsmengde, og du arbeider ofte prosjektbasert. Derfor er det mange spennende og innholdsrike arbeidshverdager i automatiseringsbransjen. 

Det er et krav at du er fremtidsorientert og holder deg løpende oppdatert på fagfeltet. Automasjonsoperatører legger til rette for fremtidens teknologiendring, og bidrar til økt  verdiskapning i samfunnet. I flere hundre år har maskiner støttet menneskene i dagliglivet og på jobben. Det gjør de fortsatt, men maskiner, roboter og annen teknologi utvikles i dag så raskt at du må være svært omstillingsvillig, nysgjerrig og raskt kunne absorbere og ta i bruk nye metoder og teknikker. 

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!