Jobber innen automasjon, kybernetikk og mekatronikk

9 ledige stillinger funnet

J.E. Ekornes AS

Driftsingeniør Byggautomasjon/Energi

Ny i dag
Ikornnes, Sykkylven — 06. mai, 2018
Experis

Frontend Systemutvikler

Oslo — 07. mai, 2018
Cinderella Eco Solution AS (CES)

Produksjonssjef 4.0

Lyngen, Troms — 15. mai, 2018
Academic Work

Studerer du IT og er på jakt etter en deltidsjobb med utviklingsmuligheter?

Systemingeniør (prosess/produksjon) — Oslo — 03. mai, 2018
Statens vegvesen

Automasjons-/elektroingeniør, Bergen

Bergen — 29. april, 2018
GK

Prosjektsjef

GK Inneklima AS Trøndelag — 30. april, 2018
Norconsult

Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen maskinlæring og kunstig intelligens?

Konsulent Maskinlæring/Kunstig Intelligens — Trondheim — 30. april, 2018

Automasjonsbransjen er en spennende og nytenkende sektor i Norge. Her jobber du kanskje med et automatisk eller digitalisert driftssystem eller med operasjoner som tidligere ble gjort med menneskelig arbeidskraft. Det fokuseres på funksjon, stabilitet og optimalisering av de automatiserte produksjonsmetodene.

Som automatiker jobber du med ulike underkategorier som fjernstyrte undervannsoperasjoner (FU), tavlemontering,  transformatormontering og kybernetikk. Fellesnevneren i disse kategoriene er at du løser komplekse problemer på en kreativ og god måte, og samtidig legger til rette for brukervennlighet. 

 

Du bør ta utfordringer og problemer på strak arm, og like å løse dem. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Jobbene varierer i kontortid og i arbeidsmengde, og du arbeider ofte prosjektbasert. Derfor er det mange spennende og innholdsrike arbeidshverdager i automatiseringsbransjen. 

Det er et krav at du er fremtidsorientert og holder deg løpende oppdatert på fagfeltet. Automasjonsoperatører legger til rette for fremtidens teknologiendring, og bidrar til økt  verdiskapning i samfunnet. I flere hundre år har maskiner støttet menneskene i dagliglivet og på jobben. Det gjør de fortsatt, men maskiner, roboter og annen teknologi utvikles i dag så raskt at du må være svært omstillingsvillig, nysgjerrig og raskt kunne absorbere og ta i bruk nye metoder og teknikker.