Jobber innen arealplanlegging, arkitektur og geomatikk

34 ledige stillinger funnet

Norconsult

Erfaren arkitekt

Kirkenes, Vadsø — 01. juli, 2018
Norconsult

Avdelingsleder Bygg og Arkitektur

Tromsø — 31. juli, 2018
Asplan Viak

Vegplanlegger

Tromsø — 24. juni, 2018
Experis

Geoteknikk

Steinkjer — 05. august, 2018
Rælingen kommune

Byggesaksbehandler

Rælingen — 20. juni, 2018
Asplan Viak

Erfaren Arkitekt

Trondheim — 29. juni, 2018
Statens vegvesen

Bli planleggingsleiar for vegprosjekt

Leikanger — 20. juni, 2018

I plan- og utviklingsbransjen finnes det mange samfunnsviktige jobber. Du arbeider tett med politikere, næringslivet og den generelle befolkningen. Her er målet å forme den arkitektoniske utviklingen privat, kommunalt og regionalt. Som arealplanlegger jobber du i all hovedsak med organiseringen av et samfunn, og er med å påvirke hverdagen til mange mennesker.

Byutvikling og arkitektur er de største fagfeltene i arbeidet som samfunnsplanlegger. Underkategoriene kan strekke seg fra eiendomsdrift, veg- og transportplanlegging, til jernbane, sykkeltilrettelegging og detaljplanlegging. Bransjen krever at du interesserer deg for faget, er ansvarsbevisst og selvstendig. I tillegg er det viktig at du kan sette deg inn i andres behov og problemstillinger.

I denne bransjen møter du en variert hverdag der du forholder deg til flere ulike typer mennesker og prosesser. Du må derfor ha gode kommunikasjonsevner, være samfunnsbevisst og i tillegg forretningsorientert. 

Vi blir stadig flere i vårt landstrakte land. By- og infrastrukturplanlegging er en nødvendighet for å tilrettelegge for fremtidens storbyer og storsamfunn. Ønsker du å være med og påvirke morgendagens samfunn? Søk en av stillingene nedenfor.