Er du produktutvikler og lidenskapelig opptatt av mat og drikke? Da er du kanskje den vi søker!

Produktutvikler

Denne stillingsutlysningen er utløpt siden 25. mai, 2021. Se andre jobbmuligheter »

Stillingsbeskrivelse

Stillingsbeskrivelse

Arcus er verdens største produsent av akevitt, og er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Vi søker nå etter en nysgjerrig og fleksibel produktutvikler til å styrke vårt fantastiske innovasjonsteam!

Hva tenker du om å jobbe med kjente merkevarer som Opland, Linie, Gilde, Aalborg, Gammel Dansk og Kalinka? For ikke å snakke om våre spennende nye merkevarer som Skagerrak og Strand? Disse, samt en rekke andre nasjonale og internasjonale merkevarer, vil være din nye hverdag som produktutvikler i Arcus Brennevin.

Utvikling av brennevinsprodukter er en kreativ oppgave, mens dokumentasjon og rapportskriving krever en systematisk tilnærming. Med andre ord; Du spiller på mange strenger i denne rollen.

 Viktige arbeidsoppgaver:

  • Planlegge og gjennomføre utvikling av nye og eksisterende produkter, fra labskala til ferdig tappet produkt
  • Sikre at produktene implementeres med optimal produksjonsprosess og med nødvendig dokumentasjon
  • Være ansvarlig for resept- og prosessoptimaliseringsprosjekter
  • Bistå produksjonen ved produksjonsavvik og prosessrelaterte spørsmål
  • Arbeide aktivt for å fremme kompetanse og interesse for Arcus sine merkevarer, både internt og eksternt; foredragsvirksomhet, smakinger, omvisninger osv.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi søker deg med lidenskap for mat og drikke, og som kommuniserer og samarbeider godt i tverrfaglige team, og er nysgjerrig og skaper entusiasme for produktene du jobber med. Du får bruk for både kreative og systematiske egenskaper i denne rollen, og du vil håndtere oppgaver med kort og lang horisont samtidig. Å jobbe med innovasjon og produktutvikling krever høy grad av fleksibilitet.

Du har utdannelse innen matvitenskap/næringsmiddelfag, eller annen relevant utdanning på minimum bachelornivå. Det er ønskelig med minimum 3 års erfaring med produktutvikling av flytende varer, og erfaring fra arbeid med produksjonsteknologi, prosjektbasert arbeidsform og matriseorganisasjon er en stor fordel. Du trives med å holde foredrag, og kommuniserer flytende på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby:

Høres ikke dette spennende ut? Som produktutvikler i innovasjonsavdelingen i Arcus Brennevin vil du jobbe variert og tverrfaglig, og med flere prosjekter samtidig. Vi har et arbeidsmiljø som både utfordrer og forplikter, og er preget av godt humør. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Gjelleråsen, 20 minutter fra Oslo sentrum. Betingelsene vil være konkurransedyktige, med gode velferdsordninger som gratis parkering, subsidiert kantine, moderne treningsrom, ekstra feriedager og mulighet for personalkjøp. Du må regne med noe reising og aktiviteter på kveld/helg.

Stillingen rapporterer til Innovation Director, Renate K Brakestad tlf. 936 48 087.

Aksjonærene i Arcus og Altia har godkjent en fusjon av de to selskapene, men vi avventer en endelig godkjennelse fra de nordiske konkurransemyndighetene før fusjonen kan gjennomføres.

Kontaktpersoner

Renate Kruge Brakestad
Innovation Director
Telefonnummer: +47 936 48 087

Hvem er Arcus?

Arcus er et ledende nordisk merkevareselskap innen vin og brennevin. Selskapet er verdens største produsent av akevitt, og har sterke markedsposisjoner innen vin og brennevin i hele Norden. Vectura er leverandør av komplette logistikkløsninger for drikkevarebransjen i Norge. Arcus ble skilt ut fra Vinmonopolet i 1996, og har siden vokst fra å være en lokal norsk virksomhet til å bli en internasjonal aktør med Norden og Tyskland som hjemmemarked. Konsernet har også et betydelig salg av brennevin til andre land, der USA er det viktigste. Arcus er notert på Oslo Børs.