Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) skal bidra til en helhetlig og miljøvennlig forvalting av vassdragene, og bedre samfunnets evne til å håndtere flom- og skredrisiko. NVE skal fremme en effektiv produksjon, overføring, omsetning og bruk av energi og en sikker kraftforsyning. NVE er underlagt Olje- og energidepartement. NVE ledes av vassdrags- og energidirektøren og har hovedkontor i Oslo og regionskontor i Tønsberg, Hamar, Førde, Trondheim og Narvik. I tillegg har NVE kontor på Stranda i Møre og Romsdal og i Kåfjord i Troms. NVE har omkring 600 ansatte. For mer informasjon se: www.nve.no 

Jobber hos Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Bli med å utvikle gode karttjenester for samfunnet

Systemutvikler — Oslo — 20. august, 2019

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!