GK

Vi tar hånd om all teknikk i bygget

Som servicepartner og teknisk entreprenør

GK leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Våre mer enn 3400 dyktige medarbeidere ved mer enn 80 kontorer i hele Skandinavia tar hånd om alt av tekniske installasjoner i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon, til drift og vedlikehold. 

Vi ligger helt i front i byggenæringen når det gjelder å utvikle bærekraftige og energieffektive teknologiske løsninger for nye og eksisterende bygg. Og, vi vektlegger åpenhet, ydmykhet og samarbeid på tvers, i hele verdikjeden. Totalsummen av dette gjør at vi med stolthet tar posisjonen som Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner.

Gjennom energieffektive tekniske løsninger styrer vi byggenæringen i en mer bærekraftig og miljøriktig retning. Vi har solide fagmiljøer på alle nivåer som evner å utvikle innovative løsninger for våre kunder - innen inneklima, elektro- og rørtekniske installasjoner og sikkerhet.

Se stillingene vi har ledig »
Stilling ledig:

Senior prosjektleder

For å styrke vår Entreprise avdeling i Stavanger søker vi nå en Senior prosjektleder. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS-kompetanse og vil jobbe for et bedre miljø.Som Senior prosjektleder er du metodisk og s...

Søknadsfrist: 14. juni, 2020

Se stillingen »
Stilling ledig:

Prosjektleder prosjektering

Stillingsbeskrivelse Vi er stadig i vekst og søker deg som vil være en del av vår prosjekteringsavdeling i Tønsberg. Vi hører til GK Inneklima Region SørØst, som spenner seg fra Lillehammer i nord, til Kristiansand i sør. Hos oss vil du få være med ...

Søknadsfrist: 07. juni, 2020

Se stillingen »

Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet, og utvikling for våre medarbeidere

For et bedre miljø

Vår klare forpliktelse overfor våre kunder og samfunnet gjenspeiles tydelig i vår misjon; For et bedre miljø. Kompetanse om tekniske fag er avgjørende for rådgiveres, prosjektutvikleres og entreprenørers evne til å utvikle fremtidsrettede og miljøriktige bygg. For oss er denne vissheten en drivkraft i selskapets satsning på miljøriktige tekniske installasjoner. 

Kompetanseutvikling, samarbeid og faglige utfordringer prioriteres internt i GK. Det gode arbeidsmiljøet er en viktig årsak til at mange trives og blir værende. Vi etterstreber å gi våre medarbeidere god, faglig utvikling, for eksempel gjennom vårt interne kompetanseprogram GK-Skolen. Det er gode muligheter for karriereutvikling både faglig og innen ledelse. 

En lederstilling var ikke noe jeg i utgangspunktet så for meg da jeg startet i GK. I etterkant ser jeg at noen hadde blikket oppe, og så muligheten for meg. Min opplevelse er at man får tidlig ansvar og tillit dersom man ønsker det, og nå er det min oppgave å ha det overblikket.

Hieu Nguyen, Avdelingsleder i GK

Vi skaper løsninger for et klima i endring

Nøkkelen til suksess ligger i samarbeid på tvers av fag

Klimautfordringene krever en drastisk omstilling av samfunnet. Å redusere miljøbelastningene i det bygde miljø har allerede blitt et konkurransefortrinn for de som lykkes med å skape de gode løsningene. I GK bidrar vi ved å bruke vår kompetanse til å utvikle teknologi og tjenester som reduserer i energibruken i bygg. Vi lykkes fordi vi har solid teknisk kompetanse og kapasitet – og fordi vi gjennom optimal drift sørger for at teknikken lever opp til energiambisjonene og forventet kvalitet også etter at bygget er tatt i bruk.

GK har fokus på miljø fra start til slutt under en installasjon. Helt fra kjøreplanen som sikrer at vi ikke bruker bilen mer enn nødvendig, til at vi skal kvitte oss med avfallet på en miljøvennlig måte.

Ina Maria Kvam, Elektriker i GK
Stilling ledig:

Snekker/tømrer

Stillingsbeskrivelse Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe for løsninger innen baderom, er du rett person for oss! En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig fo...

Søknadsfrist: 14. juni, 2020

Se stillingen »
Stilling ledig:

Kulde - og servicetekniker

Vil du jobbe i GK, som er Norges beste tekniske entreprenør og servicepartner? Ja, så freidige tør vi å være! Vi i GK Inneklima er stolte over å være eksperter innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde, og er nå på jakt etter flere stjerner ...

Søknadsfrist: 07. juni, 2020

Se stillingen »

Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere

Vil du jobbe med å skape tekniske løsninger for fremtidens bygg?

  

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan ta oss enda et steg videre inn i fremtidens byggenæring, innen ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, rør og sikkerhet! Vi ønsker oss kolleger som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre. Kanskje er det deg?

Våre kunder etterspør bærekraftige, smarte og energieffektive tekniske løsninger og installasjoner. Vi lykkes fordi vi har de beste fagarbeiderne og ingeniørene, og fordi vi evner å utnytte tverrfaglig kompetanse fra alle våre fagområder.

Kim Robert Lisø, Konsernsjef i GK
Se ledige stillinger »

Dette er GK

Tittel
Se livet på innsiden »
Møt våre ansatte »
Se mulighetene hos oss »
Telefon:
229 74 700
E-post:
post@gk.no
Etablert:
1964
Antall ansatte:
2150
Stilling ledig:

Lærling i ventilasjons- og blikkenslagerfaget

GK Inneklima AS i Haugesund skal ha lærlinger i Ventilasjons- og Blikkenslagerfaget for læreperiode 2020 – 2022/2024.  GK er Nordens ledende inneklimakonsern og har rundt 3000 smarte hoder i Norge, Sverige og Danmark. Vår tverrfaglige kompetanse bid...

Søknadsfrist: 30. juni, 2020

Se stillingen »