Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med mer enn 400 ansatte. Vi har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med våre velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister. Se mer på experis.no.

Jobber hos Experis

Experis

Graduateprogram med oppdrag hos Kongsberg Digital

Fullstack-utvikler — Oslo — 12. desember, 2021
Experis

SISTE SJANSE! Ambisjoner om å bli en ettertraktet Java eller .NET-utvikler? Vi investerer i deg!

Java/.NET-utvikler (Graduateprogram) — Oslo — 12. desember, 2021
Experis

Vil du lede Experis' nysatsning på Cloud & Infrastructure?

Leder, Cloud & Infrastructure — Oslo — 19. desember, 2021
Experis

Leveranseleder med teknologisk innsikt og faglig entusiasme?

Leveranseleder – utvikling og forvaltning — Oslo — 16. desember, 2021

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!