Avinor eier og driver 45 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. Hvert år reiser rundt 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser.

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Jobber hos Avinor

Avinor

Senior prosjektinnkjøpere

Akershus — 17. desember, 2018
Avinor

Senior innkjøper IT og teknisk utstyr

Akershus — 17. desember, 2018
Avinor

Senior innkjøper bygg og anlegg

Akershus — 17. desember, 2018
Avinor

Rådgiver FDV

Akershus — 02. januar, 2019
Avinor

Kategoriansvarlig IT og teknisk utstyr

Akershus — 17. desember, 2018
Avinor

Rådgiver FDV

Oslo lufthavn — 02. januar, 2019

Fortsatt på utkikk etter drømmejobben?

Om du ikke skulle finne en jobb på våre sider i dag, må du gjerne opprette en jobbovervåkning. Da vil du motta nyhetsbrev fra oss, der kanskje drømmejobben ligger klar.

Nyutdannet og på utkikk etter første jobb?

For deg som er nyutdannet, har vi gjort det enklerer å søke jobb. Med vårt filter “nyutdannet”, kan du enkelt finne jobber som søker akkurat deg som kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring.

Om du ønsker et karrierefortrinn, legger vi også ut sommerjobber, som gir deg relevant arbeidserfaring under studietiden. Finn sommerjobbene her!